• Поширення інформації
    • Збір коштів
    • Інклюзія
    • Табір
    • Корекційний центр
    • Освіта
    • Святкуємо разом!
Поширення інформації

Поширення інформації

Чому суспільство не приймає дітей з особливими потребами? Тому що вони необізнані ! Коли ми не обізнані – ми боїмося, бо думаємо, що ця дитина буде небезпечною. Але це не правда ! Коли діти ростуть і бачать, що поряд є інші, не схожі на них, вони стають добрішими, більш толерантними. Ми тільки йдемо до цього !

Збір коштів

Збір коштів

Благодійна Організація «Зернятко» існує за рахунок активної роботи голови організації та колективу волонтерів, шляхом написання проектів та аргументованих виступів з залучення спонсорів небайдужих людей включення до проектів міської та обласної ради, а також внесків батьків.

Інклюзія

Інклюзія

Повноційне життя це: - спілкуватися з дітьми та дорослими; - ходити в школу чи дітячий садок; - купувати щось у магазині; - мандрувати вуличками свого міста; - обирати профессію та багато іншого Такі звичайні речі, котрим нормотипові діти навчаються самі, дітей з аутизмом треба вчити. Кожна дитинка з РАС - це окремий світ! Розгадати талант, навчити його совершенствовувати - це лише перший крок. Але навчити демонструвати його суспільству, будучі відокремленним від нього - це задача неможлива. Проекти БО “Зернятко” допомагають нашім діткам саме в цьому.

Табір

Табір

Дитина не може бути щасливою, якщо її батьки нещастні. Тому БО “Зернятко” завжди організує відпочинок для всієї родини! А саме: - Повне забеспечення проживання та харчування; - Щоденні корекційні заняття для дітей; - Вечірні конкурсно-розважальні заходи для всієї родини; - Кожен день ми починаємо зі спортивної гімнастики, а закінчуємо веселою дискотекою! А також на протязі всієї літньої зміни в таборі “Орлятко” наші дітки мають щоденні заняття з лікувальної іпотерапії.

Корекційний центр

Корекційний центр

Для цього працюють - психолог, - дефектолог, - логопед, - арт-терапевт, - педагог з сенсорної інтеграції, - музикант. Заняття групою зближають дітей і допомагають в пізнанні себе і оточуючих, а індивідуальний підхід до кожного запорука подальших успіхів! Обладнання, іграшки та матеріали для занять були придбані на кошти від реалізації проектів. Заняття проводяться за рахунок внесків батьків.

Освіта

Освіта

Аутизм це відносно молоде явище для нашого суспільства. Що це таке? Чому з’являються такі діти? Як з цим жити? Куди звертатися по допомогу? Як навчати дитину з РАС? Що таке інклюзія? Питань багато..... Відповіді неоднозначні...... Шукаємо рішення разом!

Святкуємо разом!

Святкуємо разом!

Любіть, робіть добро, вірте в диво - і казкою буде ваше життя!

Діяльність Організації направлена на сприяння створенню та розвитку в Україні прогресивної системи корекції розладу аутистичного спектру для дітей з особливими освітніми потребами заснованих на принципах профілактики, ранньої діагностики, правильної корекції та соціальної адаптації, в тому числі використовуючи позитивний досвід інших держав; сприяння розповсюдженню серед батьків, спеціалістів, педагогічних, медичних та наукових працівників інформації про проблеми пов'язані з розвитком дітей з особливими освітніми потребами та методиках допомоги таким дітям і їх сім'ям; сприяння створенню експертно-інформаційних та практичних ресурсів і спільнот для консолідації зусиль, обміну і поширення інформації о проблемах аутизму та розладу аутичного спектру, а також вирішення інших питань в рамках ЗУ «Про благодійну діяльність та благодійні організації»

 

Анонс

 

 

ЗМІ про «Зернятко»


БО "Зернятко" під керівництвом…

Поділимося нашими досягненнями та перемогами.

Полтавці розповіли про досвід…

Сьогодні на пресконференції полтавці розповіли про те, як відвідали США і як втілюють інклюзивну освіту в цій країні.

Наші події


Круглий стіл онлайн до Міжнародного дня людей з інвалідністю

Сьогодні відбувся онлайн круглий стіл на тему: "Соціально-педагогічний та медико-психологічний супровід осіб з інвалідністю: реалії та перспективи".

Кімната сенсорної інтеграціі чекає учнів!

Дорогі друзі , чи достатньо уваги приділяє фізичній активності та вправам ваша дитина?